Over mij

Wat leuk dat je hier bent!

Ik ben Annemarie Mulderij-Swan,

getrouwd en moeder van 3 dochters.  Ik woon in Voorthuizen en aan huis is mijn kleine thuisbakkerij 'de Smulderij'.

Dit is ook de plek waar ik kinderen en jongeren coach.

Je ziet mensen stralen als zij een mooi versierde en lekkere taart krijgen, het is letterlijk 'Joy' geven.

Toen ik nog maar kort hersteld was van een flinke burn-out werd mijn functie op school wegbezuinigd. Op dat moment besloot ik het roer om te gooien en mijn hart te volgen. Ik ben gaan zoeken naar wat mij 'Joy' geeft, hoe sta ik mijn kracht? Door de burn-out leerde ik mijzelf goed kennen en leerde ik beter omgaan met mijn hoog gevoeligheid. 

 

Ik word blij van het werken met kinderen en tieners. In mijn werk in het voortgezet onderwijs was het mijn passie om leerlingen echte aandacht te geven, zodat zij zich echt gezien en gehoord voelden. Ik was op zoek naar de verbinding en zag hoe dit leerlingen zelfvertrouwen gaf. Dit geeft zoveel voldoening dat ik het niet wil missen. 

Creatief bezig zijn is mijn uitlaatklep en de taarten die ik maak zijn speciaal voor mij. Ze herinneren mij aan de taarten die mijn moeder voor mij maakte als kind. Haar mooie speciaal voor mij gemaakte taart, gaf mij zo’n geliefd gevoel. Dit wil ik graag doorgeven! Je ziet mensen stralen als zij een mooi versierde en lekkere taart krijgen, het is letterlijk 'Joy' geven.

 

Dit bij de coaching betrekken werkt fantastisch, het helpt tot een gesprek komen als je samen aan iets werkt. En het feit dat je aan jezelf werkt, dat je het lef hebt de moeilijke dingen aan te kijken, dat mag je vieren!

 

Met jouw themataart vertellen we een verhaal, wat je geleerd hebt vieren we!

  

Spreekt dit je aan? Wil je aan de slag met jullie hulpvraag? Het kennismakingsgesprek is gratis, ik hoop dat dit een drempel wegneemt om te onderzoeken hoe ik kan helpen.

 

Ben je op zoek naar een speciale taart? Voor jezelf, een ander, of misschien wel voor jullie bruiloft of jubileum?

Neem vrijblijvend contact op,

ik denk graag mee! 

Weetjes over mij...

 

 

  • Mijn andere hobby’s zijn zingen, wandelen in de natuur, schilderen en tekenen, lezen.

  • Met een Nederlandse moeder en Noord-Ierse vader groeide ik tweetalig op.

  • Ik ben niet in Nederland geboren, maar in Malawi Afrika. Hier woonde ik tot we op mijn 6e naar Nederland verhuisden. 

  • Ik groeide multicultureel op, zo woonde ik als kind in Afrika, Schotland en Nederland. Van mijn 9e tot mijn 17e woonde ik in een internationaal trainingscentrum waar de voertaal Engels was.

  • Hierdoor begrijp ik goed wat aanpassen, cultuur verschillen, schakelen en wennen betekenen voor een kind. 

  • Ik houd van dieren, wij hebben een Spaanse adoptie hond. We houden hem weg bij 'De Smulderij' en alle activiteiten, hij is prikkelgevoelig.

  • Rust, harmonie, schoonheid, natuur en muziek, zijn belangrijk voor mij om als HSP in balans te blijven.

  • Mijn geloof is erg belangrijk voor mij, ik ben christen. Het is niet betrokken bij de coaching, tenzij jij dit graag wilt. Ik heb respect voor andere zienswijzen.