Taarten

Ik span mij er met liefde voor in een taart te maken die helemaal bij jou past qua ingrediënten en look!

 

Je hebt iets te vieren? Dan zit je hier goed! Zeker als je speciale dieetwensen hebt. Zo is het mogelijk bij ‘Joy Cakes’ een taart te bestellen die past bij de orthomoleculaire voedingswijze, vrij van granen, geraffineerde suikers en lactose.

 

Glutenvrij, lactosevrij, suikervrij, keto, vegan, het is allemaal mogelijk. De prijslijst geeft een indicatie, maar het beste kun je me bellen of op het contactformulier invullen wat je zoekt. 

In het assortiment zijn ook taarten op basis van spelt en ongeraffineerde suikers.

Heb je hier niets mee en voel jij je prima bij het eten van wit bloem, kleurstoffen en suiker? Dit is ook mogelijk, op de prijslijst vind je de tarieven voor deze taarten. 

 

Ik span mij er met liefde voor in om een mooie taart te maken die goed is voor lichaam, ziel en geest. Daarom ben ik eigenlijk altijd aan het experimenteren met ingrediënten. Ik houd van een uitdaging hierin. Dit is ook de reden dat ik de opleiding orthomoleculaire patisserie van Conjes heb gedaan. Hier leerde ik over de impact van bepaalde ingrediënten en hoe je bij intoleranties toch heerlijke en feestelijke lekkernijen kunt maken. Met Conjes patisserie deel ik de visie dat mooie en lekkere taarten voor iedereen beschikbaar moeten zijn.

 

 

Wat kenmerkt mijn aanbod?

Botercrème taarten gemaakt met 'normale suikers' en taarten gemaakt met ongeraffineerde natuurlijke suikers als;

kokosbloesemsuiker, xylitol, erythritol, maple syrup, dadel, stevia en agave.

Verder maak ik veel gebruik van voedende grondstoffen als o.a. spelt, amandelmeel, bakbananenmeel, haver, kokos, tapioca, arrowroot enz.

Voor decoraties gebruik ik graag natuurlijke kleurstoffen als fruit, kruiden en groentepoeders. Denk aan gevriesdroogde frambozen, aardbeien, wortelpoeder, matcha enz.

Op de site kom je foto's tegen van taarten die ik met deze ingrediënten maakte. Wil je meer zien? Dan nodig ik je graag uit mij te volgen op Instagram 'Joy Cakes De Smulderij'.

 

Keuzes

Zoek bij taart tarieven iets uit wat bij jou past. Je vindt er een aanbod voor custom made taarten, dit zijn op maat gemaakte taarten op basis van jouw ideeën. Er is ook een klassieke feest taart met bij te bestellen opties om deze persoonlijker te maken. 

 

Om 'gezonder' en voordeliger iets in het aanbod te hebben, heb ik een speciaal taartje ontworpen. Het is een zachte cake (geen biscuit) van speltbloem, afgesmeerd en gedecoreerd met botercreme. Doordat het een cake is kun je deze ook in plakken snijden. Zo heb je meer stukjes en toch een heel feestelijk ogende taart. De met stevia gezoete sprinkles maken het taartje heel feestelijk.  Het is gevuld met botercreme en jam naar keuze. Serveer er ander soort gebak bij en je hebt echt een heel feestelijke sweet table. Dit taartje heb ik vernoemd naar mijn atelier en het heet een 'Smulderijtje' van Swan&Mulderij ;)

 

Heb je een verzoek wat niet bij het aanbod staat? Laat het me weten, ik kijk wat ik kan doen en stuur je vrijblijvend een offerte.   

 

Heb jij een pittige allergie als coeliakie? In mijn aanbod zitten glutenvrije taarten, maar omdat in 'de Smulderij' ook glutenbevattende taarten worden gebakken is een 100% garantie moeilijk te geven. Voor glutenvrije taarten reken ik ruim de tijd, alles wordt eerst schoongemaakt en het glutenvrije gebak wordt als eerste op de dag gemaakt. Neem even contact met me op, dan bespreken we alles en kun je beter inschatten of een 'Joy Cake' geschikt is voor jou. 

 

Je mag me ook altijd bellen of mailen, dan kan ik je gerichter informeren.